Життя простих людей

Як же ми можемо бути такими
Необачними, вибачте, дурними
Глумляться над нами на усі боки
Немов ми й насправді такі.

Чому ж ви такі безбожні
Адже прийде до вас та пора
А прийде, вона прийде незабаром
Бо не така вже крута та гора.

Аж тоді зрозумієте ви
Що не все можна купити
І можливо дійде до вас
Що краще в мирі з людьми жити.

Дайте людям теж життя гідне
Адже ми віддаємо усе вам
Відриваємо від себе що найкраще
Щоб в державі було жити краще.

Щоб можна глянути на всі боки
Зрозуміти, що все йде на краще
Побачити світле майбуття у житті
Щоб було гідним також життя наше.

Отоді і ми зрозумієм
Що ви щось робите й для нас
Простих, довірливих людей
Які не плекають позахмарних надій
А живуть як людям годиться
Душею чисті, як вода в криницях.


Рецензии