Наш листопад

Гіркий талан мою планиду вершить,
крива життя гайнула шкереберть.
Хай всесвіт перевернеться як вперше,
коли зустріну, мила, я тебе.

Я так чекав… Я щиро сподівався,
у снах шукав п‘янкі твої вуста,
а доля закружляє нас у вальсі,
як спалиш ти останнього моста.

І ти прийшла розгублена, змарніла,
та у очах палав живий вогонь,
а посмішка мені давала силу
і щастя пломеніло між долонь.

І світ перевернувся під ногами,
завирувало барвами життя,
шикуються у оду щастя гами,
кохання нас веде у майбуття!

Наш листопад вітає на порозі,
багряні вистеляє килими,
з нудьгою, люба, нам не по дорозі,
на нього довго так чекали ми!

01.11.2020


Рецензии
Дуже яскраві вірші!Сподобалося все прочитане!Дякую!З найкращими побажаннями,

Светлана Бублик Краснодон   26.03.2021 15:04     Заявить о нарушении
Щиро вдячний, навзаєм! Захочеться почитати ще - краще це робити тут: http://maysterni.com/user.php?id=8406&t=1
З добром,

Олександр Мачула   26.03.2021 15:13   Заявить о нарушении