Не чужi

               
 Мені здалось, що ми вже не чужі.               
 Дивились один одному у вічі.               
 Ми були емоційні і живі.               
 Думки, що філософські, поетичні.               
 Мені здалось, що Ви не просто друг.               
 Так добре не було давно і досі.               
 Ви не торкались осені і рук.               
 Душа обіймів не жадає, просить.               
 01. 11. 2020


Рецензии