Олiвцем дощу

Фантасмагорія.
Гротеск води.
Хоч ти очей з дощу
не відводи.
Мана з химерами.
Цятки рясні.
Місця навколишні
немов у сні.
Дощу кепкує з нас
чар-олівець.
Гротеск. Гармонія
вся нанівець.

Жовтень 2020


Рецензии