Весна

Моя весно мила,
Распускає крила.
Облітає наш чудовий край.
Щоб лани квітучі,та квити пахучі
Нагадали нам про весняний рай!
А як сонечко зійде,
Хай квам в дом увійде:
Радість та турбота,
З вітерцем - любов!
Бо весна - це ніжність!
Бо весна - це щирість!
Бо весна це казка ,
Що приходить знов!


Рецензии