Подвiйне Задзеркалля Сузiр я Риб 5 ч

Орігамі Сяючих Тонких Світів.
.......................................великому романтику О. Гріну
.
.
Всі дзеркала на стіл поставивши навколо,
дивлюсь у них, упавши в тихий транс,
щоб в нескінченності, антагоністі кола,
знайти, та й більше не губити Вас...

І плину я, парю, тону  у тій безодні
булих життів й давно забутих снів,
щоби зустріти Вас серед зірок сьогодні
серед Багатовимірних Світів…

Там, де пітьма раскриє Світу нескінченність
й мандрівникам – дорогу без кінця,
розсіє морок та й юдолі незбагненність,
Щаслива Зірка світлом у серця...

Нове сузір'я хай засяє в небі відсьогодні,
подвійна зірка вкаже сенс буття обом   
і ми вберемо щастя в душі із безодні,
кохання разом пестячи крилом…

Всі дзеркала на стіл поставивши навколо,
відтоді у коханні повсякчас,
я замикаю щастя в Безкінечне Коло,
коли дзеркально бачу те ж у вас в очах…


Рецензии