було весело

щастя радужне веселе
лягло в серця в городах і селах
ура ми весело кричали
бо сумувати перестали
мені подобалось в СОЮЗІ
кругом жили
подруги друзі...
один одному допомагали

разом чай пили бувало каву...
хлопці наші пиво чі горілку коли було їм боляче чі гірко...
варили кашу
шашлики
ховали зло...
 його клики...
не воювали навпаки
жили
бідно і сутужно.
але дружно...


Рецензии