Укр. Останн1й лист, лишився на топол1

Останній лист, лишився на тополі
і той  ось, ось на землю опаде,
осінній день у листопаді, залишився в полі
і зима як і завжди до нас прийде.
Снігом білим вкрилася земля,
її грудки замерзнуть на морозі,
лише синичок ми вже бачимо здалля,
які стрибають на черешні та березі.
А горобці й ворони, теж проснуться без подяки,
і будуть копошиться у навозі при дорозі,
а баба Мотря ланцюжка зніме з собаки,
щоб він побігав і зігрівся від морозу.
Ось так я думав як це буде, як було колись
коли до нас приходила зима,
а дід Микита з магазину повернусь,
щоб на похмілля випити вина.


Рецензии