Ганнi Секрет присвячуться

Якщо краса, то вона Богом дана,
До неї ми штрихи лиш додаєм.
Такою є шикарна пані Ганна.
Її на всіх світлинах впізнаєм.

Душею ця красуня багатюща,
І мудрий погляд бачим защораз.
Тут не потрібна і кавова гуща,
Не треба дорогих сюди прикрас.

Талан в цієї жінки від природи.
Він або є, або ж його нема…
Такої не зустрінеш часто вроди,
Ще й щира і привітна з усіма.

Роки їй тільки мудрості додали.
Яка повага і пошана від людей!
Думки її спочинку ще не знали,
Й тепло іде з вирАзних тих очей.

Це свого роду справжня берегиня,
Це приклад кожній жінці, зокрема,
Бо людяність для неї – це святиня,
Талант її ніколи не дріма.

Пишаюсь, що такі є українки,
Що є такий цвіт нації у нас.
Це символ української ж бо жінки,
Яка не потребує гучних фраз.

31.01.2020


Рецензии