Захоплений зiрками

      

Він був захоплений зірками,
Астрономічні лекції читав,
І в темні ночі над містами,
Зоряне небо штудював.

Життя зірок занадто довге,
З небес вони спостерігають нас,
Як падаючі вогнені комети -
Шалено спалахнув і миттю згас.

На те і є народна пам'ять,
Щоб зберегти людей в віках,
Драгобич-місто має шану -
Сіяй довічно, Юрій Котермак!

          


Рецензии