Я не повiрю

Я не повірю що настане час,
І з неба крайня зірка упаде,
Пролине пісня у останній раз,
Я знаю - цього не будЕ.

І то не правда, що сльоза з верби
Стече даремно, по стеблу сповзе,
Не висохне, а тільки навпаки
Волошкою до сонця проросте.

І так не хочу тОго розуміть,
Що наполегливо минає час.
Зміняться зорі тисячами вмить,
Літа за обрій понесуть і нас.


Рецензии