До останнього..

  Я не бачу життя без надії,
і чекаю  весь час на любов,
бо інакше не вмію, не вмію,
доки є усередині кров.

І навіщо казати дурниці,
ніби щастя там є, тут нема,
якщо мало кому добре сниться
від свобод , що ведуть  в небуття.

Лише сонце і місяць зрадливо
придивляються  - де в силі кров,
щоб на вітер з дощем не  йшли зливи
від зрадливих нехатніх промов.

Прийде час, схаменуться всі люди.
Стане небо в зірках  каяття,,
і залежності більше не буде..
бо вже нікому буде брехать..


Рецензии