будемо як дiти...

та чі вміємо радіти як оці маленькі діти ручками і ніжками забавлялись
брали в ротик роздивлялись...

от і будемо як діти
 веселитися радіти.
а ти синок собі затям
життя Бог живий
і ми живі і тут і там.
головне ми будемо радіти
бо ми достойні щастя Ми Божі діти.


Рецензии