розлука

Листя майже
впало
Дерева стоять
напівголі
Моїй душі краще
не стало
Ні тебе поряд,
ні волі

Я не можу тебе
любити
Ти мене вже забув
мабуть
Душу мало свою
оголити
А в моїй ще й тюльпани
цвітуть

Між тобою і мной
кілометри
Я дивлюсь у спотіле
вікно
На ногах в мене теплії
гетри
Наші сторі прям як в
кіно

В мене з рук вилітають
зорі
Вони сяють і страшно
гарячі
Твої очі для мене то
море
Я бажаю тобі
удачі

Хай здійсняться твої
плани 
Хоч без мене ти будеш
жить
А всередині в мене
тюльпани
Мало душу свою
оголить


Рецензии