Партызанск марш

ПАРТЫЗАНСКІ МАРШ АДБЫЎСЯ,
ЛЮД НЯ ЗДАЎСЯ,НЕ СКАРЫЎСЯ!
ХУТКА,ХУТКА ТРЭСЬНЕ  ЦЭЛЯ,
ЗЬ ПЕЧЫ ЗВАЛІЦЦА ЯМЕЛЯ.
Абаб'е бакі байструк,
выйдзе з дупы гнюсны пук,
людзі ўбачаць:кучка гною
засталася ад  "хероя".
19 кастрычніка 2020,
Марыліна Горка


Рецензии