Посеред осенi

Тиша...Осіння тиша...
Впала на річку сонну
Хвиля ані шелесне
Не сколихне воду...
В дзеркалі темнім
Затону,
Синє як море небо...
Ліс одягнув шати
Карамельного тону. ..
Листя летить за вітром
Ковдрою землю вкриває
В сосен стрункому обрамлені
Річка відпочиває...
Спокій пливе над плесом
Тихо...Повітря прозоре
І біла зефірна хмарка
Застрягла між гілля сосен...


Рецензии