унь языков секома не была

унь яzыкоў секома не была
стўол дуба не рубілі не пілілі
ест яzыкі стўола і те что от стўола
паў на zемь сгнілі

раzнь раzні раzнь раzнь уных раzнь коры
раzнь ўнена лiш у руска i самскрiта
iz уна дреўа тканы уным соком піты
а молўы германоў i ў zлато бы обіты
ўсе гніль ў утрі


Рецензии