Л А Д

Вам очі мулятиме сказ!
Наразі, як завжди,
Як булька булькне в унітаз
З відправлення нужди.

І вже – амінь!.. Нема біди.
Не кожен крут і фат.
Та є такі: туди-сюди,
І лад – олігархат.

Тоді і шик іде на пшик,
Помножений на нуль.
Тому, що фат – олігархат,
Того воно і – буль!


Рецензии