Roman K

Де є сенс скритих
Трагедій, катастроф,
Чи никне чоловік
Тугою за донькою?
Травневий вітер,
Сердешного приніс,
Де дитям повідав
Про любов.
Добряк за життя,
Любив і хотів
Дихати на повнії груди,
Вільно,
Як птаха літати,
Біль неминущий
забути:
«Лети мій милий ,
Так треба,
Час не стоїть,
Там віднайдеш
рідну зірку».
Поринув
В дитячих обіймах,
Марево
щастя і світла.



Ku pami;ci mojego ukochanego brata.


Рецензии