сказки детям

Старик репу посадил,
дергал, долго - нету сил.
Вся бригада прибежала,
Там "ламбаду" станцевала.
            ***
The old man planted a turnip,
pulled, for a long time - no. strength
The whole brigade came running
There he danced the lambada
            ***
Старий ріпу посадив,
тягнув довго - нету.сіл
Вся бригада прибігла
Там ламбаду станцевалв


Рецензии