6912. З е комплексны абед

Скушал комплексный обед,
И - помчался в туалет.
Туалета не нашёл,
А процесс, уже - пошёл!

З'еў комплексны абед,
І - панёсся ў туалет.
Туалета не знайшоў,
А працэс, ужо - пайшоў!


Рецензии