ЗОРЯ

Я чураюся себе
Знеляка заховаюсь в подiл
Я щукаю у небо, дотик тебе, посередь сивих хвиль
Допобачення сходом
Зокрема обертай до серця
Я немая погода  я пустая заглухла земля
Мене топчут ногами, огортают окремо слюной
Заховай мене мамо, бо я став совершено иной
Хто залишiться потiм? Обiйма суматошню змiю

я бажаю з тобою увiйти назавжди в мерзлоту


Рецензии