6910 Падня чарку

ПОДНЯТЬ БОКАЛ
Как радуется весь народ,
Когда приходит - Новый год!
Под бой часов,
Под звуки вальса,
Под Новый год,
Желаем вновь:
Поднять бокал -
За мир, за счастье,
Надежду, Веру и Любовь!

Як радуецца ўвесь народ,
Калі прыходзіць - Новы год!
Пад бой гадзін,
Пад гукі вальса,
Пад Новы год,
Жадаем зноў:
Падняць келіх -
За мір, за шчасце,
Надзею, Веру і Любоў!


Рецензии