6901. Абстрактная любовь

ДВЕ СТОРОНЫ ЛЮБВИ
Ведь любовь, такая вещь.
Очень-то абстрактная.
И у этой тётки есть,
Сторона – обратная.

Бо каханне, такая рэч.
Вельмі абстрактная.
І ў гэтай цёткі ёсць,
Бок - адваротная.


Вас сначала – вдохновляют,
После – соки выпивают.
Позже – пальчиком поманит,
А затем, с другим обманет.

Вас спачатку - натхняюць,
Пасля - сокі выпіваюць.
Пазней - пальчыкам паманіць,
А затым, з іншым падманиць.


Рецензии