Ploita

Din inaltul vazduh se asterne o ploita.
Toti o asteapta si atit e de binevenita!
Iar ea cade incet suvita dupa suvita
Si se asterne cuminte pe tarina trudita...

Va fi putin discomfort, caci tarina udata
Se va preface-n noroi si se va lipi de picioare,
Dar noi stim, ca ploita va aduce o roada bogata,
Iar apoi vor mai fi inca multe zile cu soare.

Asa si incercarile ca si aceasta ploita
Vin peste noi, aducind discomfort :
Temeri, dureri, ingrijorari, suferinta,
Dar ele ne fac si mai tari, puternici de tot !!!


              28.10.2020


Рецензии