Дарунок

Ото ж, маю думку крилату:
На всі, ще прийдЕшні роки,
Батькам подарую лопату
Одну – на чотири руки.

Лопата, для татка і неньки,
По грядці вона, по двору.
Нехай попрацюють старенькі,
А з грядки – вже я приберу.
 


Рецензии