Чемодан, вокзал...

Марять грізні блудослови
У нас про депортацію.
Караул кричать, рятуйте
Українську націю!
Та самі про те забули
Чи то прикидаються,
Послідовниками Коби
Стати намагаються.
Варять воду денно й ночно
Городять паркани,
Набивають собі вагу
Дешеві жупани.
Мріють знову про майдани
Все звикли ламати,
Сіять розбрат на Вкраїні
Пора б уже знати,
Всі народності в країні 
То наші перлини
Великої та щедрої, щирої родини.
Розгубивши їх, ми втратим
В вік не повернути.
Пора б уже, досить лиха,
Усім це збагнути.
27.10.2020р.


Рецензии