Я з тобою - спiваю, а плачу - коли я сама

Я з тобою – співаю, а плачу – коли я сама.
Це вже доля моя, та інакшої долі не хочу.
І пісні – не даремно, і сльози мої – не дарма.
Хай для співу і щастя – душа, а для сліз – тільки очі.

Все жіноче життя розділяється рівно на дві,
дві взаємопов'язаних, дві нерозривних частини:
перша – та, де ти поруч, де тільки для нас цілий світ,
друга – та, де без тебе самотність мені не щастила.

Не лишай мене, милий, і навіть на мить не лишай.
Не лишай, коли день, не лишай, коли зоряне небо.
Ще на мить залишися зі мною і не поспішай,
слухай, милий, пісні, що люблю я співати для тебе...


Рецензии