Апошнi лiсточак

Апошнi лicт, нiбы салдацiк стойкi
З непагаддзю б'ецца за жыцце!
I кожная хвiлiна як бой жорсткi:
Эх, не трапiць толькi б у небыцце!

Трапечацца ад ветру бедалага,
Варочае i cкручвае яго!
А ён з усей упартасцю, атвагай,
Трымаецца, як можа за галле!

Нiбы гаворыць: "Так i ты старайся.
Наперакор усiм цяжкасцям быцця трымайся! За жыцце свае змагайся!
I стойкiм будзь да самага канца!"


Рецензии
ОйЙй* Стількі багАто на моїй сторінке про укро-тЄму*
ПривечАю с Боевого ДонбАсса*

Серж Фико   29.12.2020 17:19     Заявить о нарушении