3. 10. 20

осінь впала нам на ноги
така кавова і така барвиста
за вікном все ті же дороги
розсипаються гарячим намистом
я залишу ті тижні у серці
а ту осінь лишу у думках
запах кави, листя і перцю,
львівський сирник і ноти в руках
задивляюся я на гарбУзи
і біжу з парасолей на дах
телевізор, омлет і ритузи
залишились в студентських снах
тож якщо ти залишив навчання
хоч на день чи на десять хвилин
витрать час на реальне бажання
відпочинь, підіймися з колін
осінь справді потрібна штука
для апдейду ващє саме то
і в натхнення, і для науки
треба Львів і тепле пальто


Рецензии