I тобi напевне снились сни - тi, яких позбутись...

І тобі напевне снились сни – ті, яких позбутись неможливо...
Сни, чиї обійми – нелюбов, сни, чиї обійми – мить біди.
Ти так само певно, як і я, не була у снах таких щаслива.
І коли це так, то я – це ти.

Я тебе шукаю в снах таких, як шукають щастя порятунку.
Вірю в те, що з'явишся ось-ось, з'явишся, врятуєш з цього сну.
І у снах, де серце затиска, віриться в тепло людських стосунків.
І шукаю в снах тебе одну.

Пошук щастя уві сні – біда, та, що мучить, наче все – насправді...
Але є, на радість, сни щасливі, де з тобою поруч ми, удвох.
Сни, де нам дарує невимовну, неповторну тиху добру радість
снів щасливих теплий рідний Бог...


Рецензии