На останок

      ***

Який же треба мати хист,
Щоб так винищувать природу.
Споруди різні-"чортів хвіст",
Нам не замінять її вроду.

Згадайте,як нам довелось
Пройти крізь терни і століття,
Але здобути не вдалось
Ні розуму,ні повноліття.

Чорнобиль, війни,хай їм грець,
Голодомор,та інші штуки.
Кінець кінцем урвавсь терпець
І бог підняв до гори руки.

Взмолився і відкривши рота
Хотів важливе щось сказать,
Але отямившись,ворота
Кинувсь швиденько зачинять.

Так-так,від Раю ті ворота,
Не можна дурнів запускать.
Тремти і скаженій сволота,
Мені більш нічого сказать.
  28 10 20    В.Савош.


Рецензии
Для всех откроются ворота,
И всё положат на весы,
Отпустят дуракам грехи?
А может поумнеет кто-то глядя в кипящие котлы...

Вова, замечательное, мудрое стихотворение, с душой написано!

С наилучшими пожеланиями,

Крэйзи Ли   18.12.2020 20:08     Заявить о нарушении