27. 10. 20 знову у коло

сьогодні не буде так, як було вчора
не буде запахом знову у воду вести
не буде приводити з лінії знову у коло
щоб там залишИтись і співати пісні

я не стану таким, як я був ще колись
коли сонце світило у очі, як лампа
коли можна було до людец підійти
без вагання, мерзоти і страху

те що я вже сказав - знов казати не стану
не промовлю нічого, ані звук не зроню.
я поставив у книжці життя свого крапку
та гортаю сторінку, і далі пишу.


Рецензии