Дерева

Існує диво-дивне на Землі.
Це диво називається - дерева.
Ось із бруньок маленьких навесні
Народжується листячко зелене.

Ми любимо яскравий листопад,
Милуємось квітучими садами,
Рятуємося в спеку у тіні,
Смакуємо дозрілими плодами.

Дерева - чари нашої Землі!
Тому ми їх повинні разом з вами
Саджати, доглядати, берегти,
Щоб бути трішечки чарівниками.


Рецензии