безсердечнiсть

а ти прийшов,
коли була вона
у тебе в спальні,
і не чекала пристрасті ріка
години,
де б амури стріли поховали,
розрізав душу двох,
подіставав серця,
стискав їх, як еспандер,
грав на гОрі гами

21 жовтня 2020 р.


Рецензии