Живу цим днем

Написані небесним сценаристом,
Події розгортаються щодня.
І не відомо нам, рабам-артистам,
Якою буде серія нова.

Живу цим днем, і це не означає,
Що про майбутнє не турбуюсь я.
Все від життя сьогодні взяти маю,
А не чекати завтрашнього дня!


Рецензии