Я ж тут во поштi ву швi блоха

Ну, коб екся кобрый всіх уважыць

Прячеца за яблоней луна.
Ібо ж сонцэ шэ но во погасло.
Вот і я хаваюсь от срання,
Шоб ны статы півнём, бы той статок.

Шо ля мні дае во та мадам.
Ну, шчо натто думае пак дбайно,
Шоб но сын очнувся спакваля
Да і вжрав якый млыначык.

Шо ля мні дае яка сыстра.
Чы і навыть дужо стычый гаврык.
От упэр жэ екось мні в веранд
Прам-такы окно шыкарнэ.

Так шо во готов как я к февральскым
Навытькы шэ й лютым морозам.
Но й осталось шо платкы згрыбаты
Золотые гындэ кала хатк.


Рецензии