Думки у мiстi

Осені парфум –
осені каприз.
Зміна кольорів.
Зміна антреприз.
Мода на бурштин
правильна цілком.
Холодно гірчить
кава з коньяком.
Дзвін волає «Так!..».
Дзвін волає «Ні!..»
Світло жде когось
у нічнім вікні.
Сірий тротуар
хутко йде за ріг.
Вперше там комусь
відтепер поріг.

Жовтень 2020


Рецензии