Украинский Гарик 790

Український Ґарик 790



За мотивами І. Губермана

Живу і лАсую малиною,
Життя ж недовге є, зараза:
в землі спочатку стану глиною,
а там — фаянсом унітазу.


Оригінал
Живу - как лакомлюсь малиной,
она недолгая, зараза,
в земле сначала стану глиной,
потом - фаянсом унитаза.
І. Губерман.


Рецензии