Розбита склянка

Розбилась склянка уночі,
упала раптом на підлогу.
Душі утративши ключі,
ми добрели до епілогу?

Надія тане на очах,
як сніг на весняному сонці,
кохання паросток зачах,
втонула віра в ополонці…

Скінчився дикий водевіль,
упала почуттів напруга –
у грудях невимовний біль,
на серці несказанна туга…

Зриваю залишки оков
у світлі зір нічного неба.
Розбилась склянкою любов…
А чи була вона у тебе?!.

24.10.2020


Рецензии