Гарнi сни

А цієї ночі самі гарні зорі.
Самий ясний місяць світить у вікно.
Самі гарні люди будуть в щасті й горі.
І до мене буде,їм не все одно.

І нехай гарні сни,
У закутках коханого серця...
Будуть снитися всім...
Хто палюче бажає на час.

І у ніч цю чудову,
Відкриється щирості дверця.
Та накриє теплом...
Що сприятиме в щасті на нас.

Цей гарний сон,дарований в ночі.
Несе бажання гарно відпочити.
Та спілкуватись...з вами ще кричить...
Словами:-Я живу,та хочу жити!

Ясні зорі,ясні очі,ясний сон...
Тихо кличе у гарячі почуття.
Там у ночі гра окардеон,
Та про щастя нам співа життя.

Горе думати у ночі...
Тихо кличуть далекі дні.
Очі наче вогонь свічі...
Та питання. Летять мені.

Нема відповіді на раз.
Та не думай на них чекать.
І ще буде на разі час.
Ну а зараз лягаєм спать.

Привіт з ночі...сяйвом великих зір.
Маленьких також,що тишою розмовля.
І ти хороша,на струнах лір
У думах щастя,мов немовля.

У ночі буде багато снів
І кожен кращий,добріший сон.
Все буде гарно у наших снах...
Все буде щиро та в унісон.
 (Понкратова.О.В.)


Рецензии