Let s never lose

Let's never lose,
Be always spice,
Just show what's your real price
You know life can not be twice,
So play with me so nice, so nice.....

The game's not over,
Wonder why?..
Coz you and I can dream and fly,
We'll never lose, we'll never die,
My dear, never, never cry!..


Рецензии