I wanna make your jazz mine..

Baby, take off your dress,
Yes, yes, yes..."
Joe Cocker



Baby, take off my pain,
Be my best drug again...
You can raise up my fire
Higher, higher and higher...
Oh, my sweetest honey....

I wanna make your jazz mine,
Like a lovely  wine...
Come on....give me a chance...
Dance, dance, dance...
Oh, my sweetest honey...

Darling, take off your dress,
Yes, yes, yes.....
Oh, my sweetest honey....


Рецензии