Бывший воин

    КОЛИШНІЙ     ВОЇН
 
Колишній воїн духом пав.
І зрозумів, що він попав —
Він з глузду з’їхав, дах потік…
І тихо з армії утік…
Утікачів не люблять там,
За ним побігли по п’ятах.
У лісі схрон собі зробив
І там доволі довго жив.
Життя пішло під три чорти!
«Навіщо я пішов туди?!» —
Собі питання задавав.
«Бо був мудак!» — Собі казав.
Залиштесь дома, вояки!
Копайте кращє буряки!
Якщо поранять вас чи вб’ють?!
Війни немає! В цьому суть!
Не требя слухати брехню
 АТО, гібридную війну…….
Не слухай їх! Ти зрозумів?!
Он, бачиш, ще вояк побіг...
 
 
Какая странная стезя —
Как оказалось, знаю я
Язык другой, мои друзья.
Смотреть мне новости нельзя!


Рецензии