Дресувальник чудозвiрiв. Рахувалка з чистописання

Я сьогодні дресувати
Чудозвірів намагався.
Їх в рядочок розставляти
Поспішав та не вагався.

Не хотять стоять в рядку -
Наче діти в дитсадку!
Той подряпався нагору,
Цей заліз в глибоку нору!

Невсидющі - наче я!
Без стрибання - не життя!

Я терпляче їх дресую -
По клітиночках малюю.
- Та вгамуйтесь - їм кажу!
Буде лихо - накажу!

Намалюю всім кашкети!
Нетерплячі шпінгалєти.
Будь-мо рівненько стоять!
Я хочу отримать "пять".

=GoldKing=23.10.2020/бурхлива дитяча країна Бермундія/


Рецензии