Мени не треба марцепани

Мені не треба марцепани,
Бо знаю я ,що буде потім...
Коли вам виставляють бАли,
А потім залишають бОлі.

Гарячкувати не порАджу,
Завжди залишуся собОю,
Раненько з'їм вчорашню спАржу,
Та приготуюся до бою.

Мені розмови на завАді,
РепетувАти _ сенсу обмаль,
Я вже не йду назустріч зрАді,
Бо бачу все давно в біноколь

Нехай говорять те, що хочуть,
Я заховаю дУмку в сУмку
Зірки поразку не пророчать,
За це вина я випью рЮмку
2020
фото с Интернета


Рецензии
За здоровье ваше можна выпить всегда!

Баград Ассакашвилли   25.10.2020 16:15     Заявить о нарушении
За здоровье то можно выпить, но если есть талант. С

Елена Покровка 2   28.10.2020 20:37   Заявить о нарушении