Страх

Знаєш що, я боюсь зовсім інших речей.
Не війни.Уявлю, не було її наче.
А боюсь не помітити колір очей
Наймиліших у світі, з тих що я бачив.
Зовсім іншіі речі лякають мене,
Бо не втрачу майно, якого не маю.
А боюсь, що година оця не мине,
Тай холопів навік кровожерлива зграя.
Не сховаю налякано в мокрі долоні
Я обличчя своє, передчувши кінець.
Бо боюся лишЕ я, що чай охолоне,
Тай раптово зламається мій олівець...


Рецензии