Я обожнюю все у тобi

Я обожнюю все у тобi,
Навiть коли ти поi'ла ,
Виперся твiй живiт,
I ти ним мене придавила,

Кохана для мене ти,
Зоря на небi ранкова,
Борщ, ковбаса i чайник!
А хлiба чомусь не купила,

Ти дуже у мене страшна!
Розум з тебе аж лiзе,
Нам нема про що розмовлять,
У мене ж чоло iз залiза!

Ще дуже гарнесенька ти,
Гiнка як гiлка з вербини,
Боюсь тебе роздавить!
Моя ти кохана дружина!


Рецензии