Ръце, очи и любов

Автор: Р. Русев

Лилава вечер,
Персеиди минават -
два погледи вперени в тях
и няма луна.
Няма думи,
които да галят
небе и трева,
и птици изплакали
в тъмната нощ.
Морето е есенно
с цвета на очите ти,
зелени и тихи, и скитащи
заливат вълните брега,
стъпки трият,
навежда се суха трева,
сънно нашепва
простички истини
за ръце, очи и любов


Рецензии