От ек шваек впычэш штукый 6,

Но товді і нормальный бы ж дед ты

Еле-еле маліновый свет!
Еле-еле сіренево-серый.
Как же это – шчэ й дома сідеть,
Еслі во, как мороз вжэ бырэцьця.

А я всэ ны вгомонююсь нейк.
Всэ шось трэба і трэга. Бо зрэшты
Шо я в жытцы вуж гэный успев.
Разве но шо зробыв некы сенцы.

А, эх, сонцэ зайшло пошті всэ.
І но вспыхнуло лэдь напоследок.
І усэ ж мыні рай в шалашэ,
Шо во выробыв екся со звермы.

Такы-сякы булы ж бо й соседк.
Хто дав дошку, а хтося вікэнцэ.
Так шо от: обновывсь наконец.
Ну, а зарэ погрійімсь кай пэчы.

Я ны знаю, чого ля мні всэ
Шося смычуть рахманы Козлешкы.
Ведь і хочу всёго-то ужэ,
Шоб но хтось колы спік мні млынэчка.

Бо й ныма колы вмытыся здеськы.
Всэ якымся во швайкам дай вершый.
А ны но тута впоруйся вечно.

Хто ж пак хоть бы-к счас злые мні плэчы…
Холодно! І до бані далэко!
Шо аж в город шчэ прыся калецы?
Да. Мо, зохмаюсь. Да й дам в7 свечый.

…ну, й шо, буквы такыйі вам лэгчый?
Роскарекы ж, згынь, рэдькы!
Навыкайтэ ш до новынькых, впэрты 
 


Рецензии